Halk otobüsünü bombalayan halk savaşcısı !

Adı Seher Çağla Demir. 24 yaşında.Kars doğumlu. Üniversite öğrencisi. 

img_8664
35 masum vatandaşın katili Halk otobüsü bombacısı ve PKK savaşcısı Seher Çağla Demir
 Yıllar önce ailesi
Türkiye’nin en doğusundaki Kars’tan Türkiye’nin en batısındaki Tekirdağ‘a gelip yerleşmiş. Belli ki orada rahat bir yaşam sürmüş ve okulunda başarılı olup,Balıkesir üniversitesini kazanmış.  
Üniversite eğitimini yarıda bırakıp bomba eğitimi almak için PKK’nın Suriye’deki kampına gitmiş. Terör saldırısından bir hafta önce Suriye’den Urfa’ya giriş yapmış. Otobüsle Ankara’ya gelmiş !
Kızılay bombacısı PKK militanı Seher Çağla Demir.
 Henüz bir çocuk doğurmamış olan Seher, daha yaşamının seher vaktinde bulunan ve sabırsızlıkla sabahın olmasını bekleyen 6,5 aylık doğmamış bebeği ana rahminde bombalayan bir “cenin katili” olarak adını tarihin en iğrenç sayfasına ‘kanlı harflerle‘ yazdırdı.  
img_2742-1
Karnındaki 6,5 aylık bebeği öldürülen 25 yaşındaki Songül Bektaş ve eşi ilk doğacak çocukları için alışveriş yapmaya çıkmışlardı.

img_2741

Kızılay’da kızıl kanı anasının rahminde akıtılan 6,5 aylık doğmamış bebeği, daha birkaç dakika önce annesi soluklanmak için Güvenpark’ta bir park bankına oturduğunda, karnının üstünden sevgiyle okşayıp sıvazlamış ve yavrusunun minik ritmik kalp atışlarını ve annesinin karnına ara sıra yumuşakca savurduğu minik tekmeciklerini hissedip gülümsemişti. 

Sözde Halk savaşcısı halk otobüsünü bombalayıp 37 masum vatandaşı öldürdü. 

img_2740
Kızılay meydanı katliamda yakınını yitiren vatandaşların yürek parçalayan feryatlarıyla inledi.
Kızılay’da kızıl kanı akıtılan Sivaslı 66 yaşındaki Ayşe Bilginoğlu adlı yaşlı teyze, eşiyle birlikte bir akrabasının Mamak‘taki nişan töreninden dönmüş, Dikmen‘deki evine gitmek için otobüs durağında halk otobüsünü bekliyordu ve bombalanıp öldürüldüğünde halk otobüsüne parasız binebilmek için hazır bulundurduğu 65 yaş kartını hala elinde tutuyordu… 
Sözde halk savaşcısı halk katilinin bombaladığı halk otobüsü.
 Kızılay’da kızıl kanı akıtılan 2 ayrı vatandaşın parmakları arasında da akşam yemeği niyetiyle birkaç lokma ısırılmış ve kızıl kana bulanmış ve sokak simitçisinden satın alınmış gevrek simit vardı… 

Kızılay’da kızıl kanı akıtılan bir diğer işçi ise ölü bedeninin parçalanmamış sağ eliyle içinde 4 ekmek olan bir torbayı sıkıca kavramıştı… 

14 yaşındaki Muharrem Kızılay’da karton toplayarak ailesini geçindiriyordu.
 

Kızılay’da kızıl kanı akıtılan ve Kızılay’ın çöplüklerinde kağıt ve plastik toplayarak belki de yoksul ailesini geçindiren 14 yaşındaki Muharrem‘in besinsizlikten arık kalmış küçük zayıf bedeni boyundan büyük çöp çuvalının yanındaki parçalanmış karton ve plastiklerin arasına saklanmıştı.

img_2730
Karaciğer hastası Emre Çakar 16 yaşında bir liseliydi.
 Kızılay’da kızıl kanı akıtılan 16 yaşındaki karaciğer hastası Emre Çakar lisede okuyordu ve gelecek hafta babasından alınacak “bir parça ciğer”in kendisine nakledileceği ameliyatına umutla hazırlanıyordu. Halk otobüsüyle Balgat’taki evlerine gidiyordu. Emre’nin zaten hasta olan karaciğeri yediği bombayla kapkara bir kan topuna dönüşmüştü. 
Halk katili için PKK Türkiye’de taziye çadırı açmış…
 

Ama 35 masum insanın katili canlı bomba Seher için aynı insanlık dışı zihniyeti taşıyan öteki sözde halk savaşcıları Türkiye’de taziye çadırı açmış ve topluca zafer işareti yapıp Kızılay katliamını kutlamış ! 

Ne halk ne de hükümet bu ucuz ve onursuz şova ses çıkarmamış !

Halk katilinin Tekirdağ’daki ailesi bu halk katili sözde halk savaşcısının cenazesini kabul etmeyeceğini söylemiş.

img_2728-1

Bu bahtsız ülkenin suçsuz günahsız ODTÜ’lü pırıl pırıl gençleri, Hacı Bektaşlı cankızı, peri güzeli öğrencisi, dersaneye giden liselisi, yaşlı teyzesi, gencecik sporcusu, çöpcüsü, işe yeni girmiş memuru, işçisi, emeklisi, taksicisi, işten evine dönen çayçısı, alevisi sünnisi yoksul ve gariban vatandaşları kurban gitti. Peki kimin halkı bu halk kıyımından ne kazandı ?

Ne diyelim ?

Kızılay katliamını yapanlar aynı iğrenç yöntemi kullanan İŞİD’in müslüman katili müslüman savaşçıları ile bu halk katili halk savaşcıları IŞİD’den farklı olmadıklarını göstererek tarihin kanlı sayfasında yan yana yerlerini aldılar! 

Çareyi terörde, şiddette, bombada ve savaşta değil, çareyi demokraside, siyasette, diyalogda, ve barışta arayıp bulmak istiyorum ben. 

Amasız ve fakatsız her türlü kör şiddete ve savaşa karşı çıkıyorum. 

Mazlum bir halkın haklı davasını haksız çıkaran bu iğrenç katliamı alkışlayanları, bu kanlı terörden beslenenleri ve bu sayede örgüt içinde ya da sahipsiz ülkemizde iktidarlarını koruyanları  kınıyor ve lanetliyorum.

Bu insanlık suçuna katılanlara ve buna göz yumanlara; Şeytanınızdan bulun diyorum !

TANER YILDIZ

Halk otobüsünü bombalayan halk savaşcısı !” üzerine bir yorum

  1. Toplu katliamı gerçekleştirenin genç bir kız olduğu belirtiliyor.
    Bu genç kız, neden bu kadar insanın yok olmasını sağlar?
    Bu genç kız, neden insanlara böyle bir kin duyar?
    Bu genç kız, neden yaşamak istemez?
    İnsan bu kadar mı ucuz?

    Beğen

Bir Cevap Yazın